onsdag 2 oktober 2013

Bästa dieten, Maddix metoden!


Maddix metoden
Den bästa metoden för att gå ner i vikt! Det går inte att misslyckas! 
Allergier? Fysiska problem som gör att du inte kan träna? Inga problem!
ALLA kan gå ner i vikt med Maddix metoden! 
Om du följer Maddix metoden till punkt och pricka så kan du räkna med att gå ner ca 1 kg i veckan.
Du behöver inte utesluta något. Ät vad du vill men gå ändå ner i vikt!

Vad innebär Maddix metoden? 

1. Ät vad du vill, precis som vanligt, MEN halvera ALLA portioner. Äter du två smörgåsar till frukost varje dag, äter du istället bara en. Allt ska halveras, gäller hela dagen, alla måltider. Även mellanmål. För att göra det enkelt, ät lunch och middag på en liten assiett istället för en vanlig tallrik. All mat är tillåtet, även skräpmat, men kom ihåg att BARA äta hälften av vad du normalt sett gör. Du behöver inte äta ett visst antal måltider per dag, men frukost, lunch och middag är att rekommendera. 

2. 6 dagar i veckan är Läsk, godis, glass och snacks förbjudet. Du får välja en dag i veckan då detta är tillåtet, men även då gäller HÄLFTEN av vad du brukar äta. 

3. Rör på dig 30 min extra per dag. Även om du tränar och rör på dig idag, så öka med ytterligare 30 min/dag om tid och möjlighet finns. Ta trapporna istället för hissen, och "spring" upp för trappan istället  för att gå lugnt. Bara det lilla gör skillnad i förbränningen. 

4. Ät inget efter 19.00 på kvällen! Endast tillåtet den 7:e dagen (samma dag du väljer att få fuska med snacks och godis, lämpligen fredag eller lördag) 

När det gäller maten så är allt tillåtet att äta, men för att få ännu bättre resultat så minska ner på fettet, såser, pasta och liknande. Ät gärna fisk och fågel som är magert och nyttigt. Tänk på att ALLT ska halveras på tallriken, även mängden sallad. Fullkornspasta är mycket bättre och smakskillnaden är minimal jämfört med den "vanliga" pastan. 

Första veckan kommer du känna hunger, men redan vecka två kommer det gå mycket bättre. Magsäcken kryper och anpassar sig snabbt. 

Lycka till! Skriv gärna till mig hur denna metod funkar för just dig! Än så länge har INGEN misslyckats med Maddix metoden. 
Det blir så mycket lättare att hålla sig till denna metoden under en längre tid eftersom man inte måste förbjuda och utesluta massor. Kroppen får i sig allt då man håller en varierad kost vilket gör att man slipper må dåligt pga. brister av olika slag. 

Så vad väntar du på? Börja redan idag! Din nya snygga strandkropp finns där under och bara väntar på att få visa upp sig för omvärlden! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar