måndag 29 oktober 2012

Banta som kändisarna?

Kändisar har många olika knäppa knep för att gå ner i vikt. Här har ni några exempel. Flera av dessa rekommenderas inte att testa själv då de är ohälsosamma för kroppen. 



Att vara en Victoria's Secret-ängel verkar vara ett tufft jobb. Adriana Lima har avslöjat att nio dagar innan den årliga modevisningen äter hon endast flytande föda och 12 timmar innan visningen börjar slutar hon dricka vatten. Eh, vi hoppas att hon inte svettas så mycket.


Madonna går ibland på en diet som kallas "Luftdieten". Den går ut på att du håller i mat, men du ska motstå att äta den

Jennifer Aniston hoppas ibland över sin frukost och dricker ett glas färskpressad citronjuice istället. 

Beyonce ombads att gå ned i vikt när hon spelade in filmen Dreamgirls, så hon gick på "Master Cleanse"-dieten i 14 dagar. "Jag levde på vatten, cayennepeppar och lönnsirap i 14 dagar. Jag bara krympte och krympte. Folk frågade: "Är du okej?". Jag mådde inte bra", berättade hon.


När Snooki var missnöjd med sin spegelbild började hon med Dr. Siegals kakdiet. Den består av ett mål mat om dagen och sex kakor för att motverka hunger


Reese Witherspoon är känd för att vara ett fan av barnmat. Hennes diet går ut på att hon äter barnmat istället för frukost och lunch och avslutar dagen med en riktig måltid.

Megan Fox har sagt att det enda sättet för henne att komma i form är att dricka en kombination av äppelcidervinäger och vatten före varje mål.

Nicole Kidman åt bara hårdkokta ägg när hon filmade Cold Mountain. Hon åt helt enkelt ett ägg på morgonen och två ägg till middag. Tre om hon var extra hungrig


Katie Holmes bestämde sig en gång för att gå ned i vikt genom att strikt äta endast morotssoppa till frukost och rå broccoli till lunch och middag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar