måndag 27 augusti 2012

Om denna blogg

Välkommen till min nystartade blogg
Gå ner Mammakilon

På denna blogg kommer du hitta all inspiration du behöver för att lyckas gå ner dina mammakilon. Träningstips, olika mammor historier/viktresor/metoder, olika slags dieter och före och efter bilder.

Denna blogg är till för oss alla mammor som vill, har eller håller på att bli av med våra mammakilon. Här är alla mammor välkomna att dela sina storys, de bäst tipsen, före och efter bilder eller kanske avrådan/varningar. Oavsett metod, tidsperiod eller antal kilon. Alla storys och alla tips är välkomna. Kanske hjälper just DIN historia och metod några andra mammor att gå ner sina kilon.

Bloggen är menad som hjälp, motivation och inspiration för oss alla mammor som fick ett och annat extra kilo under graviditeten.
Oavsett ålder, vikt, antal barn eller livssituation är ALLA välkomna att skicka in sina inlägg till denna blogg. Har du en egen blogg? Självklart kan jag lägga in en länk i ditt inlägg till din blogg.

Bloggen kommer ha flera olika tävlingar med start omgående. De tre första mammorna som delar före och efter bilder som inspiration för oss andra vinner en fin gåva som kommer hem på posten.

Se till att titta in ofta på bloggen då det kommer fler och fler nya storys, bilder och dieter hela tiden.

Skicka in ditt inlägg med eller utan bilder till:
cool_madde@hotmail.com

1 kommentar:

  1. Vilken bra idé,hoppas på många mammor & bra tips/råd - Jag får fundera lite :)

    SvaraRadera